.Momentum | Uitvaart en begrafenis nabij Borne & Hengelo

Schwung

Beckumerstraat 169
7548 BD Boekelo
 

Tastbaar verleden, schept kansen voor de toekomst ( Familie Sluijmer )

Uitvaartleider Gerry Leferink en Ton Wennink zijn de huurders van de voormalige Marcellinuskerk in Boekeloo nabij Borne en Hengelo, omgebouwd tot een multifunctioneel centrum met de naam Momentum.

Gerry heeft altijd een verbondenheid gevoeld met een kerkgebouw. “Binnen de muren is door de jaren heen lief en leed met elkaar gedeeld en dat geeft een gevoel van verbondenheid en samenzijn.”

Het karakter van het gebouw is blijven bestaan doordat vele details behouden zijn gebleven. De locatie met de authentieke sfeer heeft een modern tintje gekregen. Een speciale opbaarruimte is zo gecreëerd, dat nabestaanden op elk gewenst moment hun overledene kunnen bezoeken. Er is gelegenheid voor grote condoleances en er zijn er mogelijkheden voor afscheidsvieringen voor alle gezindten.

Ook collega uitvaartondernemers hebben inmiddels gebruik gemaakt van het gebouw. Zo zijn er verschillende uitvaarten geweest en allemaal hadden die een eigen karakter. Naast uitvaarten worden in Momentum ook lezingen, concerten en open avonden georganiseerd. Gerry: “Het is een gebouw dat vele gebruikers kent. Wij hopen daarom dat veel mensen hier ervaren hoe belangrijk het is dat er dingen zijn die gedeeld mogen worden in een moment van verbondenheid en samenzijn.” Gerry kijkt terug op mooie concerten en evenementen.

Voor de toekomst hoopt ze dat meer mensen de weg naar Momentum weten te vinden en tevens de ruimte gebruiken voor andere doeleinden dan een uitvaart.

Op de eerste zondag van de maand is er nog altijd de kerkdienst met dames- en herenkoor, waarin mensen uit Boekelo voorgaan en na afloop is iedereen welkom voor een kopje koffie.

Onze tarieven zijn laag.

Opbaren in de opbaarkamer waarvan u de sleutel krijgt, zodat u de overledene kunt bezoeken wanneer u dat zelf wenst : 95,00 euro per dag

Gebruik van de ruimtes voor een condoleance : 150,00 euro

Gebruik van de ruimtes voor een afscheidsdienst / avondwake : 325,00 euro

Bij gebruik van de ruimtes voor andere activiteiten en / of catering zijn de tarieven in overleg.

Wij hopen u te mogen ontmoeten in ons Momentum.

Momentum is te bezoeken aan de Beckumerstraat 169 te Boekelo te Boekelo nabij Hengelo en Borne.

Der Name "Momentum" sagt uns, dass es nicht um die Wände aus Stein geht, sondern um die soziale Dynamik, die entsteht, wenn Menschen in einem entscheidenden Moment etwas miteinander teilen können.